Aaltopahvi.
Maailman suosituin pakkausmateriaali.

Aaltopahvi on erittäin ympäristöystävällinen ja helposti materiaalinkierrätykseen lajiteltava materiaali.

Perusraaka-aine puu valmistuu aurinkoenergialla. Kaikki perusraaka-aineet ovat uusiutuvia luonnonvaroja: uusio- tai ensikuituja ja tärkkelysliimaa. Lujien kuitujen ansiosta keräyspahvi on arvokas ja haluttu raaka-aine.

 

Pakkausratkaisujemme avulla:

  • Lisäät myyntiäsi erottuvalla pakkauksella. Kokeneet pakkaussuunnittelijamme ovat asiakkaidemme käytettävissä ja he auttavat materiaalien, painatusmahdollisuuksien ja erikoistehosteiden valinnassa.
  • Säästät kustannuksissa, kun optimoimme pakkausten ja lavojen tehokkuutta sekä autamme materiaalivalinnoissa. Sähköiset tilausjärjestelmämme varmistavat, että automatisoit suuren osan tilaustyöstä ja toimitukset nopeutuvat.
  • Vähennät ympäristön kuormitusta valitsemalla uusiutuvia ensi- ja kierrätyskuidusta valmistettuja materiaaleja

BRÄNDÄTYT TUOTE- JA KULJETUSPAKKAUKSET

Tarvitset sitten satoja tai satojatuhansia erottuvia pakkauksia, me tuotamme pakkausratkaisut tarpeesi mukaan. Adaran materiaaleilla, painatuksella ja erikoistehosteilla saat tuotteesi ja yrityksesi erottumaan kilpailijoista.

Personoidut pakkaukset

Asiakkaasi janoavat elämyksiä ja odottavan brändin puhuttelevan heitä jo kaupassa. Uuden sukupolven digipaino- ja leikkurilinjasto on vastaus nopeasti muuttuvaan asiakastarpeeseen ja mahdollistaa korkealaatuisten myymälä- ja kampanjamateriaalien painamisen.

LUE LISÄÄ

Arcwise

Ainutlaatuinen Arcwise®-pakkausteknologia mahdollistaa kaarevien aaltopahvipakkausten valmistuksen.

LUE LISÄÄ

Elintarvikepakkaukset

Suojaavat elintarvikkeen jakeluketjun kaikissa vaiheissa.

Tuotteiden valmistajat ja maahantuojat ovat vastuussa siitä, että elintarvikkeiden kanssa kosketuksessa olevista materiaaleista ja tarvikkeista ei siirry ainesosia elintarvikkeeseen sellaisia määriä, jotka voisivat vaarantaa ihmisen terveyttä tai aiheuttaa sopimattomia muutoksia elin­tarvikkeen koostumukseen.

Aaltopahvista valmistettu pakkaus voidaan viimeistellä halutulla ulkoasulla ja se on 100% kierrätettävissä. Se varmistaa tuotteen helpon saatavuuden ja tehostaa esillepanoa.

Marja- ja vihanneslaatikot 2020 pdf-esite

Juomapakkaukset

Juomapakkaukset ovat yleensä raskaita ja tämä asettaa erityis­ vaatimuksia pakkaus­ suunnitteluun. Asiakkaan tulee pystyä kantamaan juomapakkausta helposti ja pakkauksen on suojattava itse tuotetta turvallisesti. Pakkauksista halutaan visuaalisesti erottuvia ja pakkausjätteen määrän tulisi olla minimi.

Autamme asiakkaita näiden vaatimusten ja erityispiirteiden huomioimisessa. Valmistamme monia erilaisia pakkaustyyppejä.

Display- ja myymälätelineet

Display-telineet ja myymälämateriaalit ovat tärkeä osa pakkauksen ja tuotteen myyntiketjua. Tarjoamme laadukkaat ja näyttävät myymälätelineet, joiden avulla erotut eduksesi siellä, missä ostopäätökset syntyvät.

LUE LISÄÄ