Passion for Pahvi

Tehokkain ja joustavin pakkausalan ja myymälämainonnan ratkaisutoimittaja

ADARA

Adara Pakkaus Oy on merkittävä kotimainen aaltopahvia ja aaltopahvipakkauksia valmistava yritys.
Tavoitteemme on olla pakkausteollisuuden ja myymälämarkkinoinnin joustavin ja luotettavin kumppani Suomessa.

Vuodesta 1933

Olemme valmistaneet pakkausratkaisuja Valkeakoskella jo vuodesta 1933. Viime vuosina toimintaa on kehitetty investoimalla runsaasti tuotannon koneisiin ja laitteisiin. Oma rakennesuunnittelu, moderni tuotantolaitteistomme ja asiakaslähtöinen asenne takaavat sen, että asiakkaamme saavat joustavan palvelun ja ensiluokkaiset tuotteet. Meiltä saat kaiken kerralla ja yhdestä paikasta: suunnittelun, myymälä- ja kampanjamateriaalit, laatikot, varastoinnin, koneet ja logistiikan. Tunnemme kaupan asettamat vaatimukset myymäläpakkauksille ja digikoneiden ansiosta myös pienet määrät ja valokuvatasoinen jälki onnistuvat.

Pakkauksen tärkein tehtävä on suojella tuotetta

Kiinnitämme huomiota tuotteisiin kokonaisuutena. Pakkauksen tärkein tehtävä on suojella tuotetta, jonka lisäksi oikein mitoitettu pakkaus vaikuttaa koko toimitusketjun hallintaan säästäen sekä kustannuksia että luonnonvaroja. Näin tarjoamme asiakkaille lisäarvoa ja pitäen omat prosessit tehokkaina. Adaran tuotevalikoima on laaja. Asiakasta palvellaan tarjoamalla pakkausratkaisuja, joissa huomioidaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Yhteistyö ja kommunikointi asiakkaan kanssa on aina avointa ja luottamuksellista.

Missiomme ohjaa toimintaamme

Missiomme on selkeä: Laadukkaiden aaltopahvituotteiden valmistaminen asiakkaille joustavasti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Meille tärkeää on että meidät tunnetaan joustavana ja asiakaslähtöisenä kumppanina. Teemme töitä sen eteen, että löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaillemme laadusta tinkimättä.

Arvomme heijastuvat jokapäiväiseen toimintaamme

Laatu

Laatu on meille merkittävä tekijä, alkaen organisaation sisäisestä toimminasta jatkuen aina asiakkaalle päätyvään tuotteeseen ja palveluun asti.

Joustavuus

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tilanteet sekä tarpeet voivat vaihdella äkkinäisestikin. Meille joustavuus ja parhaan ratkaisun löytäminen on ensiarvoista.

Tehokkuus

Meille tärkeää on pysyä kehittyvän teknologian mukana. Jatkuvalla toiminnan mittaamisella ja kehittämisellä pyrimme lisäämään toimintamme tehokkuutta.

Vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille Adaralla huolehtimista työyhteisön hyvinvoinnista sekä luonnonvaroista. Pyrimme toimimaan YK:n kestävän kehityksen mukaisesti.

Tutustu lisää

Vastuullisuus

Vastuullisuus on oleellinen osa meidän toimintaa.

Aaltopahvipakkaukset

Maailman suosituin pakkausmateriaali.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!