ELINTARVIKEPAKKAUKSET

Suojaavat elintarvikkeen jakeluketjun kaikissa vaiheissa

Aaltopahviset elintarvikepakkaukset suojaavat tuotteita kuljetuksen ja käsittelyn aikana

Elintarvikepakkauksissa ei usein riitä, että pakkaus suojaa tuotetta. Tuotteen ulkoasun on myös oltava houkutteleva. Aaltopahvista valmistettu pakkaus voidaan viimeistellä halutulla ulkoasulla. Se varmistaa tuotteen helpon saatavuuden, tehostaa esillepanoa sekä suojaa tuotetta. Lisäksi aaltopahviset elintarvikepakkaukset ovat 100% kierrätettävissä.

Elintarvikepakkaukset

Elintarvikepakkausten vaatimukset riippuvat paljon pakattavista tuotteista – onko tuote raskas ja tarvitseeko se erityistä kestävyyttä, tai onko se konepakattava, jolloin on huomioitava tuotteen lisäksi myös pakkauslinjan vaatimukset. Adaran pakkaussuunnittelun ammattilaiset auttavat optimaalisen pakkauksen suunnittellussa. He osaavat huomioida tuotteen, käytettävän materiaalin määrän sekä pakkausympäristön vaatimukset.

Aaltopahvista valmistetaan pakkauksia esimerkiksi:

 • Juomateollisuuteen
 • Leipomotuotteille
 • Marjoille ja vihanneksille
 • Kananmunille
 • Pakkastuotteille
 • Tuoretuotteille

Aaltopahvin hyödyt elintarviketeollisuudessa

Marja- ja vihannespakkaukset

Marja- ja vihanneslaatikon tulee olla kestävä ja pitää tuotteet suojassa muuttuvissakin olosuhteissa, sekä tuoda tuotteet houkuttelevasti esille. Adaran aaltopahvista valmistetut marja- ja vihanneslaatikot on suunniteltu näiden ominaisuuksien pohjalta.

Aaltopahviset marja- ja vihanneslaatikot ovat kosteudenkestäviä sekä omaavat korkean pinoamislujuuden. Pakkauksia voidaan valmistaa vakiotuotteiden lisäksi myös omalla painatuksella.

Aaltopahvista valmistetut marjalaatikot suojaavat tuotteita tehokkaasti

Lataa marjalaatikkoesite

Kysy vihanneslaatikoista myyjiltä!


Elintarviketurvallisuus

Valmistamme asiakkaillemme turvallisia ja sopimuksenmukaisia tuotteita. Huolehdimme tuotteiden vaatimuksenmukaisuudesta ja soveltuvuudesta käyttötarkoitukseensa ottamalla elintarviketurvallisuuteen vaikuttavat seikat huomioon koko tuotanto- ja toimitusketjussa.

Perehdytyksen ja koulutuksen avulla varmistamme riittävän osaamisen, ammattitaidon sekä kehittymisen työtehtävissä. Kannustamme koko henkilökuntaa elintarviketurvallisuuteen vaikuttavien asioiden havainnointiin ja poikkeamista ilmoittamiseen. Viestimme sidosryhmillemme tarpeen mukaan elintarviketurvallisuuteen liittyvistä asioista.

Ylläpidämme ja kehitämme elintarviketurvallisuutta perustuen koottuun seurantatietoon, palautteeseen sekä toiminnan ja tuotantomenetelmien riskien arviointiin. Noudattamalla elintarviketurvallisuuteen kohdistuvaa lainsäädäntöä, ohjeita ja standardeja varmistamme asiakkaan tuoteturvallisuuteen liittyvien odotusten täyttymisen.

Adarable – ADARA DESIGN BOOK

Haluatko tietää tarkemmin mitä voimme tarjota? Oheisella lomakkeella voit tilata linkin sähköpostiisi selataksesi Adarable -kirjan PDF-versiota.

Linkki voi joskus mennä roskapostiin, tarkistathan myös roskapostin.*  Tutustu myös

  Aaltopahvipakkaukset

  Maailman suosituin pakkausmateriaali.

  Display

  Varmista että ostoskoriin valitaan juuri sinun tuotteesi!

  Pakkaussuunnittelu

  Hyvin suunniteltu pakkaus syntyy asiakkaan ja pakkaussuunnittelijan yhteistyöllä.