Menu

Yritys

Keskitymme pakkauksiin ja siksi ne ovat meille aito intohimo.

Adara Pakkaus Oy on kotimainen aaltopahvia ja aaltopahvipakkauksia valmistava yritys. Tavoitteemme on olla pakkausteollisuuden ja myymälämarkkinoinnin joustavin ja luotettavin kumppani Suomessa.

Olemme valmistaneet pakkausratkaisuja Valkeakoskella jo vuodesta 1933. Oma rakennesuunnittelu, moderni tuotantolaitteistomme ja asiakaslähtöinen asenne takaavat sen, että asiakkaamme saavat joustavan palvelun ja ensiluokkaiset tuotteet. Meiltä saat kaiken kerralla ja yhdestä paikasta: suunnittelun, myymälä- ja kampanjamateriaalit, laatikot, varastoinnin, koneet ja logistiikan. Tunnemme kaupan asettamat vaatimukset myymäläpakkauksille ja digikoneiden ansiosta myös pienet määrät ja valokuvatasoinen jälki onnistuvat.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan. Seuraamme toimialan kehitystä aktiivisesti. Näiden pohjalta kehitämme palveluitamme ja uusia ratkaisuja kyetäksemme auttamaan asiakkaitamme tekemään entistä kannattavampaa liiketoimintaa.

Toimitusvarmuus, palvelukykymme ja tilausjärjestelmämme takaavat keskeytymättömät ja nopeat toimitukset. Valmista tulee sovitusti ja aina ajallaan.

Ota yhteyttä!