• FI
Uutiset
 

”Yhteistyö on meille molemmille tärkeää.”

”Seuran ja paikallisen yritystoiminnan yhteistyö juontaa juurensa jo 1930-luvulle, joten meille on siksikin tärkeää saada kumppaneiksi juuri paikallisia yrityksiä ja toimijoita, samoin myös yritysten henkilöstöstä löytyy paljon seurasta kiinnostuneita henkilöitä.” sanoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Adaran kanssa. Yhteistyö on ollut monipuolista, palvelee molempia osapuolia ja vielä laajentunutkin vuosien varrella.  Yhteistyö kattaa näkyvyyden peliasussa, ottelulippuja yrityksen henkilökunnalle ja ottelutapahtumaan liittyviä palveluita yrityksen yhteistyökumppaneille. Nämä antavat Adaralle monipuolisen mahdollisuuden olla mukana tukemassa paikallista Veikkausliigajoukkuetta, mitä seurassamme arvostetaan todella paljon.” kertoo Huttunen.

”Meidän osaltamme voi todeta, että näkyvyys on meille paikallisesti tärkeä ja Hakan viime kauden huikea menestys ykkösessä oli koko Valkeakoskelle tärkeä. Sen myötä FC Haka nousi Veikkausliigaan ja saamme nyt yhdessä valtakunnallista näkyvyyttä ja mielenkiintoa.” kertoo Adara Pakkaus Oy:n toimitusjohtaja Kari Ollila.