Menu

Referenssit

Vaikuttavia ratkaisuja

Toimintamme perustuu aina avoimeen ja luottamukselliseen kommunikointiin. Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani. Ratkaisut, jotka tuottavat pelkkien pakkausten lisäksi aitoa lisäarvoa ja kustannussäästöjä. Tutustu tästä ratkaisuihin, joita olemme asiakkaillemme toimittaneet.

Perunajauho

Etsitkö tehokkaampia pakkausratkaisuja? Katso videolta kuinka perferoitu pakkaus ja kääremälli eroavat perinteisestä laatikosta. Minkä mallin sinä valitset?

CASE: HELPPO HYLLYTETTÄVYYS

Ready, set, go

Hyllytystyöhön käytettävä aika on yli kolmannes kaikista myymälän toiminnoista. Jokainen turha vaihe tai liike hidastaa prosessia, jonka tavoitteena ovat sujuvuus, virheettömyys ja asiakkaan kokeman häiriön minimointi. Hyvässä myymäläpakkauksessa pakkausmateriaalin käyttö on optimoitua ja pakkausmateriaalijakeet ovat hyötykäytettävissä.

Adara lähti kehittämään nykyisin käytössä olevia perunajauho- ja tuorepastapakkauksia huomioiden keskuliikkeiden vaateet. Videoilta näet pakkausten käytettävyyden erot yhdellä silmäyksellä.

 

 

 

Tuorepasta

Etsitkö tehokkaampia pakkausratkaisuja? Katso videolta kuinka repäisymalli ja perferoitu pakkaus eroavat perinteisestä laatikosta. Minkä mallin sinä valitset?

CASE: VMI projekti, Altia Rajamäki

Ready, steady, go

Altia aloitti keskustelut pakkaustoimituksista Adaran kanssa huhtikuussa ja jo kesäkuussa homma pyöri täysillä. VMI tarkoittaa, että Adara seuraa asiakkaan varaston saldoja ja täyttää varastoa sovitun suuruisilla toimituserillä. Asiakas puolestaan varaa määriin perustuen varastostaan tilan pahveille.

“Parasta on vaivattomuus ja hinta. Meidän ei tarvitse tilata pahveja, eikä välttämättä seurata edes saldoja. Adara täydentää varastoamme lähettämiemme käyttöennusteiden mukaan. Varastossa on aina oikea määrä pakkauksia me ja voimme keskittyä muihin töihin. Ilmoitamme ainoastaan käytöt Adaralle, ja laskut muodostuvat niiden perusteella,” kertoo Altian Sourcing Manager Marika Qvist.

Erinomainen etukäteissuunnittelu – loistava lopputulos
“Pidimme alussa projektipalavereita, joissa käytiin läpi VMI:n vaatimat speksit. Teimme tarvittavat muutokset Altian järjestelmään, ja sen jälkeen prosessi on toiminut todella hyvin. Käymme tuotteiden ennusteita läpi säännöllisesti toimittajayhteistyöpalavereissa ja tuotteita vaihdetaan tarvittaessa”, jatkaa Marika Qvist.

Suosittelen tätä toimintatapaa ehdottomasti muillekin asiakkaille. Kaikki on sujunut loistavasti ja Adaran asiantunteva palvelu on vakuuttanut meidät täysin.