• FI
Uutiset
 

Toimitusjohtaja Kari Ollilan katsaus tulevaan vuoteen

Adara Pakkauksen toimitusjohtajan työ on monipuolinen yhdistelmä asia- ja ihmisjohtamista.

Rakkaudesta lajiin. Antoisinta tässä työssä on tekemisen meininki yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Onnistutaan ja viedään asetetut tavoitteet yhdessä maaliin.

Jokapäiväisen työn tuloksen takana seisoo innostunut ja motivoitunut henkilöstö, josta kaikki edellä mainitut sidosryhmät hyötyvät. Meillä on työn tekeminen arvossaan ja johdon tavoitteena on, että olemme jatkossakin haluttu ja miellyttävä työpaikka, jonne hakeutuu uusia ja päteviä henkilöitä.

Asiakkaillemme olemme kotimainen, joustava ja varma yhteistyökumppani, joka tehostaa jatkuvasti toimintaansa investoimalla kehitysprojekteihin. Olemme tehneet merkittäviä parannuksia kolmen viimeisen vuoden aikana ja työ jatkuu tehostetusti.

Lähes 10 miljoonan euron investointipaketti uudistaa tehtaamme toimintaa merkittävästi. Näkyvin muutos on korkeavarasto, joka muutti tehtaamme siluettia varsin paljon. Vielä huomattavasti suurempi muutos tulee olemaan materiaalinkäsittelyn automatisoinnilla, jossa tuo korkeavarasto on yhtenä osana. Saamme uuden toimintamallin käyttöömme tämän vuoden elo-syyskuussa, jonka jälkeen olemme valmiit esittelemään uudistunutta toimintaamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Olemme innoissamme tästä uudistuksesta ja varmoja siitä että se tekee meistä entistäkin halutumman kumppanin!


Kari Ollila
Toimitusjohtaja
Adara Pakkaus Oy