Menu

Företag

Vi koncentrerar oss på förpackningar och därför är de för oss en äkta passion.

Adara Pakkaus Oy är ett finländskt företag som tillverkar wellpapp och wellpappförpackningar. Vårt mål är att vara den flexiblaste och pålitligaste partnern inom förpackningsindustrin och butiksmarknadsföring i Finland.

Vi har tillverkat förpackningslösningar i Valkeakoski ända sedan år 1933. Vår egen konstruktionsdesign, moderna produktionsutrustning och kundinriktade attityd garanterar att våra kunder får en flexibel service och förstklassiga produkter. Hos oss får du allt på en gång och på ett och samma ställe: design, butiks- och kampanjmaterial, lådor, lagring, maskiner och logistik. Vi känner till kraven som handeln ställer på butiksförpackningar, och tack vare våra digitalmaskiner kan vi också göra små volymer och tryck med fotografisk kvalitet.

Vi lyssnar på våra kunder och deras behov. Vi följer med utvecklingen inom branschen aktivt. På basen av detta utvecklar vi våra tjänster och nya lösningar för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att få en ännu mer lönsam affärsverksamhet.

Vår leveranssäkerhet, serviceförmåga och beställningssystem garanterar oavbrutna och snabba leveranser. Vi färdigställer enligt överenskommelse och alltid i tid.