• FI
Uutiset
 

Suunnittelija ei kahta samanlaista päivää näe

Adaran pakkaussuunnittelija Samuli Ruohomaan elämänpolku on kolmion muotoinen: Tampereelta Kuopioon opiskelemaan teolliseksi muotoilijaksi ja sieltä Loviisaan ensimmäiseen työpaikkaan pahvin parissa – ja takaisin lähtöruutuun ja Valkeakoskelle.

Kolmioita, neliöitä ja kuutioita Samuli pääsee käsittelemään konkreettisesti myös työssään suunnitellessaan asiakkaille pakkausratkaisuja aaltopahvista.

”Adara Idea -tiimin suunnittelijoilla on kaikilla oma osaamisalueensa pakkausratkaisujen maailmassa”, kertoo Samuli.

Pakkaussuunnittelu on kompromissien summa

”Suunnittelijan joutuu ottamaan työssään huomioon sekä taloudellisia, logistisia ja brändillisiä seikkoja miettiessään optimaalisinta ratkaisua asiakkailleen. Paras ratkaisu on poikkeuksetta useiden tekijöiden kompromissi”, Samuli pohtii.

”Ei liene yllätys, että onnistuneimmat ratkaisut syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka on valmis avoimeen keskusteluun sen parhaan ratkaisun löytämiseksi”, kiteyttää Samuli puheenvuoronsa.


Pakkaussuunnittelija Samuli Ruohomaa kertoo, kuinka suunnittelija joutuu ottamaan työssään huomioon sekä taloudellisia, logistisia ja brändillisiä seikkoja miettiessään optimaalisinta ratkaisua asiakkailleen.