Asiakastarinat

VAIKUTTAVIA RATKAISUJA

Toimintamme perustuu aina avoimeen ja luottamukselliseen kommunikointiin. Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani. Ratkaisut, jotka tuottavat pelkkien pakkausten lisäksi aitoa lisäarvoa ja kustannussäästöjä. Tutustu tästä ratkaisuihin, joita olemme asiakkaillemme toimittaneet.

ASIAKASTARINA: Billebeino

LÄHTÖKOHTA
Miten laatikot ja niiden vaihtuvat teemat sopivat Billebeinon isoon markkinointikuvaan? ”Olemme löytäneen meidän graafikon kanssa hauskan tyylin Billebeino-laatikoihin. Laatikkoa kiertävä BILLEBEINO-teksti pysyy niissä aina samana ja muuten laatikon kuosi muuttuu meidän mallistojen teeman mukaisesti. Näkisin, laatikon, jossa asiakas vastaanottaa tuotteemme täytyy vastata brändin ilmettä ja meidän kohdalla Adaran laatikot mahdollistavat sen.”

TAVOITTEET
Mitä vaihtuvilla painatuksilla tavoitellaan ja miten tavoitteita on saavutettu? ”Kuten jo mainitsin, niin mallistot pysyvät laatikoiden mukana linjassa. Kesäksi teimme hieman värikkäämmän kuvituksen kuin mitä oli talviboksissa. Tämän lisäksi meillä on puna-musta-valkea peruslaatikko, jolla aloitimme tämän yhteistyön. Myös eri kollaboraatioita pystytään tukemaan vaihtuvilla painatuksilla. Esimerkiksi Billebeino x Phantom, Billebeino x Original Long Drink ja nyt uusimpana Billebeino x New Balance, joihin kaikkiin olemme tehneet omat laatikot.” Laatikoiden suunnittelu on ollut hauska oma pieni projektinsa ja näkisin, että olemme tavoittaneet niille asetetut tavoitteet. Laatikko on helppo kasata varastolla, se on erittäin vahva sekä varmasti osuu ihmisten silmään posteissa ja kun asiakas noutaa sen noutopisteeltä.”

TULOKSET
Onko asiakkailta tullut palautetta laatikoista? ”Somessa olemme saaneet hyvää palautetta laatikoista kuvien muodossa. Moni laittaa meille Instagramissa videoita ja kuvia, kun he ovat saaneet tuotteet kotiin ja useissa niissä näkyy myös tottakai Billebeino-laatikko.”

 

 

TULEVAISUUS
Miten te näette digipainon mahdollisuudet ja yhteistyön Adaran kanssa? ”Tämä on ollut erittäin toimiva ja helppo yhteistyö. Digipaino mahdollistaa meille juurikin nämä vaihtuvat kuosit ja samalla tilausmäärät ovat olleet todella toimivat. Laatikot toimitetaan meille aina sovitussa ajassa, joka on meille hyvin tärkeä asia.”

 

ASIAKASTARINA: VMI PROJEKTI, ALTIA RAJAMÄKI

Altia aloitti keskustelut pakkaustoimituksista Adaran kanssa huhtikuussa ja jo kesäkuussa homma pyöri täysillä. VMI tarkoittaa, että Adara seuraa asiakkaan varaston saldoja ja täyttää varastoa sovitun suuruisilla toimituserillä. Asiakas puolestaan varaa määriin perustuen varastostaan tilan pahveille.

“Parasta on vaivattomuus ja hinta. Meidän ei tarvitse tilata pahveja, eikä välttämättä seurata edes saldoja. Adara täydentää varastoamme lähettämiemme käyttöennusteiden mukaan. Varastossa on aina oikea määrä pakkauksia me ja voimme keskittyä muihin töihin. Ilmoitamme ainoastaan käytöt Adaralle, ja laskut muodostuvat niiden perusteella,” kertoo Altian Sourcing Manager Marika Qvist.

Erinomainen etukäteissuunnittelu – loistava lopputulos

“Pidimme alussa projektipalavereita, joissa käytiin läpi VMI:n vaatimat speksit. Teimme tarvittavat muutokset Altian järjestelmään, ja sen jälkeen prosessi on toiminut todella hyvin. Käymme tuotteiden ennusteita läpi säännöllisesti toimittajayhteistyöpalavereissa ja tuotteita vaihdetaan tarvittaessa”, jatkaa Marika Qvist.

Suosittelen tätä toimintatapaa ehdottomasti muillekin asiakkaille. Kaikki on sujunut loistavasti ja Adaran asiantunteva palvelu on vakuuttanut meidät täysin.

CASE: HELPPO HYLLYTETTÄVYYS

Ready, set, go

Hyllytystyöhön käytettävä aika on yli kolmannes kaikista myymälän toiminnoista. Jokainen turha vaihe tai liike hidastaa prosessia, jonka tavoitteena ovat sujuvuus, virheettömyys ja asiakkaan kokeman häiriön minimointi. Hyvässä myymäläpakkauksessa pakkausmateriaalin käyttö on optimoitua ja pakkausmateriaalijakeet ovat hyötykäytettävissä. Adara lähti kehittämään nykyisin käytössä olevia perunajauho- ja tuorepastapakkauksia huomioiden keskusliikkeiden vaateet. Videoilta näet pakkausten käytettävyyden erot yhdellä silmäyksellä.

 

Perunajauho

Etsitkö tehokkaampia pakkausratkaisuja? Katso videolta kuinka perferoitu pakkaus ja kääremälli eroavat perinteisestä laatikosta. Minkä mallin sinä valitset?

Tuorepasta

Etsitkö tehokkaampia pakkausratkaisuja? Katso videolta kuinka repäisymalli ja perferoitu pakkaus eroavat perinteisestä laatikosta. Minkä mallin sinä valitset?