Arcwise®
Kaarevat aaltopahvipakkaukset

Arcwise® – KAAREVAT AALTOPAHVIPAKKAUKSET

Ainutlaatuinen Arcwise® -pakkausteknologia mahdollistaa kaarevien aaltopahvipakkausten valmistuksen. Korkealaatuiset myyntipakkaukset toimivat kiinnostuksen herättäjinä ja vähentävät kevyen rakenteensa johdosta merkittävästi myös hiilijalanjälkeä.

Arcwise tarjoaa uusia mahdollisuuksia graafiselle suunnittelulle. Tuotteen muodon ollessa oleellinen osa brändiäsi, haluat ehkä sen heijastuvan myös myyntipakkauksessa.

 

Arcwise®  

  • Herättää uteliaisuutta. Pyöreät kulmat mahdollistavat graafisen ilmeen saumattoman siirtymisen pakkauspaneelista toiseen
  • Kaarevia muotoja pidetään kiinnostavimpina ja miellyttävämpinä kuin teräviä kulmia
  • Kaareva pakkausmuoto mahdollistaa graafisen ilmeen integroimisen tuotteessa ja myyntipakkauksessa
  • Uusiutuva ja biohajoava materiaali takaavat huomattavasti pienemmän hiilijalanjäljen
  • Kevyt rakenne mahdollistaa merkittäviä raaka-ainesäästöjä
  • Kartonkirakenne on mahdollistanut pienten pakkausten kaarevat muodot. Arcwise® mahdollistaa tämän nyt myös isoille pakkauksille.

 

Uusia mahdollisuuksia muotoilulle

Arcwise®-konseptin tavoitteena on herättää kuluttajan huomio ja kiinnostus myymälässä laadukkailla pakkausratkaisuilla. Pakkauksella on alle kaksi sekuntia aikaa herättää kuluttajan huomio kovasti kilpaillussa myymäläympäristössä. Tutkimuksen mukaan esineen muodolla on kriittinen vaikutus ihmiset reagointiin ja jonka mukaan ihmiset näyttävät suosivan kaarevamuotoisia esineitä teräväkulmaisten sijaan.

Viite: Bar & Neta, 2006, ”Humans prefer curved Visual Objects”, Psychological Science: VoL. 7, nro 8

LATAA TUTKIMUS

 

Teknologia

Arcwise®-teknologia tarjoaa kevyen, mutta jäykän ja kaarevan materiaalin, joka mahdollistaa hylly- ja promootiopakkauksille muotoja, joita ei ollut ennen mahdollista toteuttaa. Tekniikka tarjoaa esim. mahdollisuuden yhdistää graafista suunnittelua kaareviin muotoihin, millä voi korostaa haluttua kuluttajaviestiä. Tämän lisäksi pyöreillä kulmilla varustetut pakkaukset voidaan saumattomasti laajentaa koskemaan useita paneeleja. Pääasiallinen tavoite on lisätä tuotteen houkuttelevuutta ja myyntiä.

 

Ylivoimaiset ominaisuudet

Kaarevan muodon seurauksena Arcwise®-pakkauksella on monissa tapauksissa ylivoimaisia ominaisuuksia verrattuna tavalliseen aaltopahviin. Pakkaukset voidaan kuljettaa kustannustehokkaasti ja logistiikkakustannuksia säästäen. Konsepti avulla voidaan vähentää materiaalin käyttöä jopa 30%.  Jäykkyys on kaarevien esineiden luontainen ominaisuus. Tehokkaan materiaalin käytön ansiosta konsepti sopii hyvin kestävän kehityksen viitekehykseen.