• FI
Uutiset
 

Adaran pakkaukset turvaavat tuotannon toimivuutta kaikissa olosuhteissa

Huoltovarmuuden keskeisin tavoite on turvata Suomen kriittisten infrastruktuurien, tuotannon ja palveluiden toimivuus kaikissa olosuhteissa. Pakkausteollisuudella – ja Adaralla on tärkeä rooli, että välttämättömimmät perustarpeet pystytään täyttämään kaikissa olosuhteissa.

Alkuvuosi on ollut monella tapaa poikkeuksellinen. Toimituksia häiritsi vuoden alussa paperiteollisuuden pysäyttänyt lakko, mikä valitettavasti aiheutti monelle asiakkaallemme haasteita.

Lakon vaikutukset heijastuivat pitkälle kevääseen, mutta sinnikkäällä työllä ja toimintaa tehostamalla saimme kurottua aikataulut kiinni.

Sitten kaikkien tietoisuuteen tuli suuri globaali uhka ihmisten terveydelle – pandemia. Elintarvikkeiden kysynnän kasvaessa hetkessä moninkertaiseksi normaaliin verrattuna nousi myös pakkausten kysyntä äkillisesti aikaisempaan verrattuna. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä toimitusten järjestelyissä näissä poikkeusoloissa.

Yhteistyökumppanien ja tavarantoimittajien tilanne on palautunut entiselleen ja siten toimituskykymme on hyvällä tasolla. Olemme varautuneet kesänkin osalta työskentelemään normaalikapasiteetilla tehtaan tuotantoon palkattujen  kesälomittajien avulla ja palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti myös  jatkossa.

Koko Suomi tarvitsee hyvää ja avointa yhteistyötä sekä kotimaisen  alkutuotannon, teollisuuden ja kaupan arvostamista.

Aaltopahvipakkaus on turvallinen pakkaus ja lisäksi Adaran tuotteet ovat Suomessa  valmistettuja.

Pidetään Suomi käynnissä!

Hyvää kesää toivottaen,

Kari Ollila
Toimitusjohtaja
Adara Pakkaus Oy